Wellness vakantiehuisje in Overijssel

Kom genieten van een welverdiend weekendje weg in een wellness vakantiehuisje bij Erve Woolderink in Twente. Of het nu gaat om een romantisch weekendje weg of een gezellig uitje met kinderen erbij, slapen op de boerderij van Erve Woolderink is een gegarandeerd succes. U beleeft een unieke overnachting, want u zult slapen in een hooiberg met sauna. Wanneer gaat u een Reggehooiberg huren?

Slapen op de boerderij

Een boerderijvakantie in Twente bij Erve Woolderink is leuk voor iedereen, want de wellness vakantiehuisjes staan op een oud Saksisch boerenerf, waar de Aberdeen Agnus koeien vrij rondlopen en grazen in de wei. En om de boerderijvakantie compleet te maken kunt u dus overnachten in een Reggehooiberg. De wellness vakantiehuisjes staan op een unieke plek zodat u vanaf het terras de hazen en reeën ziet lopen.

Tijdens een boerderijvakantie in Overijssel is er van alles te beleven. De kinderen kunnen klimmen & klauteren, springen op de trampoline of rondcrossen met de skelters. Ook is er een bosrijk gedeelte te vinden op het erf. Hier kunnen de kinderen ook spelletjes spelen en ravotten. Ouders kunnen dan genieten in de Finse sauna of gewoon even tot rust komen in de Reggehooiberg.

Vakantiehuisje met sauna

Dit wellness vakantiehuisje in Overijssel beschikt over een eigen sauna! Het 5-persoons vakantiehuisje met sauna is comfortabel ingericht. Zo is de woonkamer van de Reggehooiberg knus ingericht en beschikt over een open keuken. De keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een oven/magnetron en een vaatwasser. Er zijn twee slaapkamers; 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed en een apart eenpersoonsbed. In de badkamer kunt u de Finse sauna vinden, hier kunt u heerlijk ontspannen genieten van een échte boerderijvakantie. Slapen in een hooiberg is een unieke ervaring! Schijnt het zonnetje? Ga dan door de openslaande deuren naar buiten en relax op het terras in de loungestoelen.

Zoek & Boek uw wellness vakantiehuisje

Foto's

Bekijk onze promovideo

Online boeken