Algemene voorwaarden

GROEPEN

Betreft de reservering een aantal personen die tezamen als groep moeten of kunnen worden aangemerkt, dan is degene die reserveert verplicht daarvan terstond en uitdrukkelijk melding te maken. Degene die reserveert, is hoofdelijk aansprakelijk voor het nakomen van alle verplichtingen, niet alleen voor hemzelf, maar voor alle aangemelde leden die deel uitmaken van zijn groep. Verblijf van groepen is op Erve Woolderink in beperkte mate mogelijk. Groepen dienen bij aankomst op de boerderij voor het gehuurde een waarborgsom (bedrag in onderling overleg vast te stellen) per groep te betalen.


JONGEREN
Alleenreizende jongeren worden niet in de verhuurobjecten of op het park toegelaten.

BEZOEKERS
Indien u bezoekers ontvangt, dan verzoeken wij u dit door te geven aan Rutger of Marlies (06-12782200)  te melden en hiervoor betaalt u het bezoekerstarief 5,- per persoon. Wij wijzen u erop, dat u verantwoordelijk bent voor het gedrag van uw bezoekers. Bezoekers dienen uiterlijk 22.30 uur het terrein te hebben verlaten. Auto’s van bezoekers worden geparkeerd op de parkeerplaats.

KLACHTEN
Ondanks alle organisatie en zorg is het mogelijk dat u een klacht heeft. U dient zich dan direct met uw opmerking of klacht bij de receptie te melden, teneinde deze op te lossen. Indien de klacht niet tot tevredenheid wordt opgelost, heeft u tot uiterlijk 14 dagen na vertrek uit het vakantiepark de gelegenheid de klacht schriftelijk in te dienen bij het management waar de klacht alsnog grondig wordt onderzocht.

AANSPRAKELIJKHEID
Erve Woolderink is niet aansprakelijk voor: schade of letsel, ontstaan als gevolg van het verblijf op ons terrein; schade ondervonden door het gebruik van de op het terrein aanwezige faciliteiten; schadeclaims, voortvloeiend uit geluidsoverlast veroorzaakt door derden; mondeling of telefonisch verstrekte inlichtingen; het onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van faciliteiten en/of voorzieningen.

ALGEMEEN VOORBEHOUD
De prijzen zijn inclusief BTW. Bij wijziging hiervan behouden wij ons het recht voor de prijzen dienovereenkomstig aan te passen. Op alle prijzen in deze brochure/interne pagina zijn wijzigingen voorbehouden. Fouten of vergissingen in deze brochure/website binden ons niet. Verder zijn de Recron Voorwaarden van toepassing of de voorwaarden van de organisatie via wie u het verblijf hebt geboekt. (natuurhuisjes, Bellvilla, Heerlijke huisjes, etc.)

RESERVERING
De reservering van een object kan rechtstreeks via Internet of telefonisch bij Erve Woolderink geschieden. U ontvangt uw reserveringsbewijs/ factuur uiterlijk 1 week na aanvraag van de reservering per e-mail. Dit reserveringsbewijs is uw bewijs van boeking. In de tarieven is rekening gehouden met de aanwezige voorzieningen en het wel of niet gebruiken daarvan in de periode waarin u op onze campings verblijft.

VOORKEUR
Heeft u voorkeur ten aanzien van ligging, meerdere bungalows naast elkaar of een bepaald nummer, dan willen wij hieraan, indien mogelijk, graag voldoen. De voorkeurskosten bedragen € 12,50 per boeking.

BETALING
Bij reservering dient 50% van de huursom te worden betaald. Het restantbedrag dient uiterlijk één maand voor aanvang van het verblijf in ons bezit te zijn.

ANNULERING
Door het deelnemen aan een annuleringskostenverzekering kunt u zich vrijwaren van de kosten van een eventuele annulering. Heeft u geen verzekering afgesloten en u annuleert het gehuurde object, dan worden de annuleringsregels volgens Artikel 6 van de Recron Voorwaarden toegepast. Een annuleringsverzekering kan tot maximaal twee weken na reservering worden afgesloten.

AANKOMST EN VERTREK
Op de dag van aankomst kan vanaf 15.00 uur het gehuurde object betrokken worden. Bij aankomst zit de sleutel van de hooiberg in de deur. Op de dag van vertrek dient men uiterlijk voor 10.00 uur het gehuurde object te hebben verlaten.

EINDSCHOONMAAK
Uw bungalow wordt bij vertrek door ons schoongemaakt. U kunt volstaan met uw accommodatie stofzuigerschoon achter te laten, de afwas te doen, de vaatwasser uit te pakken en de  koelkast schoon te maken en leeg te halen. De dekbedden legt u opgevouwen op de bedden en de lakens doet u in een sloop. De vuilniszak deponeert u in de container. Grijs is voor het overige afval, groen is voor de bio afval en oranje is voor het plastic. De lege flessen en het papier kunnen in de schuur gezet worden. Graag de traptrekkers, fietsen en het overige speelgoed in de schuur zetten. 

BEWONING
Gebruik en bewoning maximaal door het aantal personen waarvoor de accommodatie is ingericht. In de accommodatie is een volledige inventaris aanwezig.

BEDLINNENPAKKET en KINDERMEUBILAIR
Bij aankomst in de hooiberg zijn de bedden opgemaakt. Wilt u tijdens uw verblijf uw bed verschonen, dan zijn er bij de receptie bedlinnenpakketten te huur à € 10,00. Dit pakket bestaat uit een hoeslaken, een onderlaken en een kussensloop (één-persoons) De huur van kindermeubilair (campingbedje + kinderstoel) bedraagt € 0,- per periode (bij reservering opgeven). Het dekbedje en bedlinnen voor het campingbedje dient u zelf mee te brengen.

AUTO
Bij elke verhuuraccommodatie of kampeerplaats mag max. 1 personenauto worden geparkeerd. De overige auto’s dienen op de parkeerplaats te worden geplaatst.

HUISDIEREN
Op de boerderij is het toegestaan een huisdier mee te nemen, max. 1 huisdier per plaats. Let op: op de boerderij lopen 2 erf honden. 


Recron Voorwaarden

Op iedere boeking zijn de Recron voorwaarden van kracht:

  • De Recron Voorwaarden voor verhuuraccommodaties kunt u hier downloaden
Online boeken