Overnachten op een boerderij

Op zoek naar de rust van het platteland en tegelijkertijd alle luxe om je heen? Overnachten op de Boerderij Erve Woolderink voelt als een vakantie, ook al blijf je er maar even. Slapen bij de boer is nog nooit zo bijzonder geweest!

Overnachten op een boerderij, in een hooiberg vakantiehuisje met sauna! Dat geeft uw verblijf in Twente een heel landelijk accent. Met alle luxe welteverstaan. Lekker ontspannen in de rood sauna na een dagje wandelen of fietsen, genieten van het prachtige uitzicht op het privéterras, lekker koken terwijl de vaatwasser de afwas doet, fijne bedden…Op onze boerderij kunt u overnachten met vier personen. Maar er is zoveel ruimte in de hooiberg, dat er ook nog wel twee extra personen bij kunnen. Niets moet, alles mag: dat maakt overnachten op de boerderij zo prettig.

Op onze weilanden graast een kudde Aberdeen Angus-koeien. Aberdeen Angus is een oud, Schots veeras. De koeien hebben een rustig, aanhankelijk karakter en zijn bijzonder zelfredzaam. Ze kunnen het hele jaar door buiten blijven. Wij laten u met alle plezier onze natuurlijke boerderij zien.

Boek uw overnachting op de boerderij

U bent van harte welkom voor een ontspannen verblijf op ons erfgoed. Of het nu voor één nachtje is of voor twee weken, we weten zeker dat u ervan zult genieten.Ook overnachten met kinderen bij de boer is ontzettend goed mogelijk op Erve Woolderink! Maak kennis met de mooie Twentse Reggestreek, het unieke verblijf en onze overheerlijke ontbijtjes (met een beetje geluk met vers gelegde eitjes van onze eigen kippen!)

Beschikbaarheid | Optie tot boeken

Vakantiehuisjes Twente

 

Online boeken