Bijzonder Overnachten met kinderen op de boerderij

Wilt u een paar nachten gezellig en bijzonder overnachten met kinderen en er een gezellig weekendje weg of (korte) vakantie van maken? Komt u dan eens naar Erve Woolderink, een prachtig boerenerf van ongeveer 35 hectare. Er zijn trampolines, skelters en fietsen aanwezig en kinderen hebben hier ontzettend veel ruimte om te spelen. Hierbij kan ook gebruik gemaakt worden van de bossen die op het erf liggen. Erve Woolderink ligt bovendien in een uitdagende omgeving en op het erf zijn bijzondere dieren te vinden. Overnachten met de kinderen is hier dus echt een belevenis.

Overnachten met kinderen op een wijds boerenerf

Overnachten met kinderen bij Erve Woolderink biedt kinderen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven op het boerenerf. Er is ontzettend veel ruimte om te rennen, springen, klauteren, spelletjes te spelen en om te sporten. Bovendien bestaat een groot deel van het erf uit bos, waar spannende activiteiten gedaan kunnen worden. Ook in de nabije omgeving is veel natuur te vinden. Ook hier kunnen kinderen zich uitleven en tijdens het overnachten met kinderen, kunt u ze op die manier tevens spelenderwijs leren over de natuur. Erve Woolderink ligt bovendien langs het prachtige riviertje ‘De Regge’. Op en langs dit riviertje kunnen vele leuke activiteiten gedaan worden, zoals kanoën, een tochtje met een fluisterbootje maken, zwemmen, vissen en natuurlijk lekker zonnen. Een overnachting met kinderen wordt zo een groot avontuur.

Overnachting met kinderen tussen bijzondere dieren

Overnachten met kinderen bij de boer is natuurlijk geen slapen bij de boer als er geen dieren aanwezig zijn. Natuurlijk zijn ze bij Erve Woolderink te vinden. Zo kunnen kinderen eieren rapen bij de kippen en kalfjes voeren. Een overnachting met kids is een ware ervaring bij Erve Woolderink met zo’n beestenboel. De koeien op Erve Woolderink zijn overigens wel heel bijzonder. Het zijn namelijk koeien van het ras ‘Aberdeen Angus’, een oorspronkelijk Schots ras. De koeien en kalfjes van dit ras zijn zeer vriendelijk en betrouwbaar. Als u bij Erve Woolderink komt overnachten met kinderen, zien u en uw kinderen één van de weinige kuddes die in Nederland grazen.

Bijzonder Overnachten met kinderen in een hooiberg

Niet alleen buiten het vakantieverblijf is overnachten met kinderen bij Erve Woolderink bijzonder. Ook de accommodatie is uniek. Als u komt overnachten met kinderen, slaapt u namelijk in een zogenaamde Reggehooiberg. Een Reggehooiberg is een ode aan een echte hooiberg, één van de meest kenmerkende elementen uit het agrarisch landschap. Reggehooibergen hebben de bekende grote en robuuste palen, prachtige potdekstelbetimmering en natuurlijk een rieten dak. Uw kinderen zullen zich hier heel bijzonder in voelen en natuurlijk komt bij papa en mama ook direct een gevoel van romantiek naar boven. Een overnachting met kinderen is nog nooit zo bijzonder en authentiek geweest!

Kom overnachten met kinderen en boek nu uw hooiberg

Wilt u ook overnachten met kinderen bij de boer en genieten van een prachtige accommodatie, een bijzonder erf en een prachtige omgeving waarin ontzettend veel leuke activiteiten gedaan kunnen worden? Boek dan nu uw Reggehooiberg en maak overnachten met kinderen echt bijzonder!

Beschikbaarheid Optie tot boeken

Overnachten met kids

Erve Woolderink biedt de mogelijkheid om enkele dagen te overnachten met kinderen in een aangename omgeving met prachtige natuur. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen rondom het erf en in de nabije omgeving. Er is genoeg ruimte om te spelen en zo kunnen ze spelenderwijs leren over de natuur.

Op een boerderij overnachten met kinderen is een onvergetelijke ervaring. Tevens zijn er vele mogelijkheden om lekker rustig en veilig buiten te spelen. Zo kunnen ze onder andere genieten van:

  • Trampolines, Skelters, Fietsen
  • Eieren rapen bij de kippen
  • Koeienras Aberdeen Angus
  • Kalfjes voeren
  • Vissen in de nabije omgeving

Kom ook overnachten met uw kind bij Erve Woolderink

Als ouder kunt u ook genieten van het heerlijke rustige Twentse landschap. Na een lange dag fietsen kunt u ontspannen in de 2-persoons infrarood sauna, genieten van de zon en het prachtige uitzicht op het terras. Boerderij overnachtingen kunnen gereserveerd worden voor vier personen. Maar er is zoveel ruimte in de hooiberg, dat een vijfde of zesde persoon ook prima kan overnachten (vraag ons naar de mogelijkheden).

 

Prijs & Beschikbaarheid

Erve-Woolderink-42

Online boeken