Boerderij Overnachtingen

Boerderij overnachtingen

Genieten van elkaar en van het goede leven. All drukte vermijden. Boerderij overnachtingen op erve Woolderink voelen als een lange vakantie, ook al blijf je er maar even. Op een boerderij overnachten is een unieke ervaring voor u en het gezin, want u overnacht in een luxe hooiberg met sauna.

Overnachten in een hooiberg

Boerderij overnachtingen in een hooiberg geven uw verblijf in Twente een bijzonder landelijk accent. Maar dan wel met alle luxe. Na een dagje wandelen ontspannen in de infrarood sauna, genieten van de zon en het prachtige uitzicht op het fijne terras, lekker koken terwijl de vaatwasser de afwas doet, heerlijke bedden…Bij onze boerderij kunt u overnachten met vier personen. Maar er is zoveel ruimte in de hooiberg, dat een vijfde of zesde persoon er ook nog wel bij kan. Niets moet, alles mag: dat fijne gevoel blijft u bij als u kiest voor boerderij overnachtingen op erve Woolderink. Op een boerderij overnachten is geschikt voor iedereen die op zoek is naar de natuur, gemoedelijkheid en het buitenleven.

De stallen zijn gelegen naast de vakantiehuisjes in Twente en herbergen een kudde Aberdeen Angus-koeien. Aberdeen Angus is een oud, Schots veeras. De koeien kenmerken zich door een rustig, aanhankelijk karakter. Ze zijn zeer zelfredzaam en kunnen eigenlijk jaarrond buiten verblijven.

De fijnste boerderij overnachtingen

Wij nodigen u uit voor een plezierige vakantie op erve Woolderink. Of het nu voor één nachtje is of voor een hele week, u bent van harte welkom. Kom genieten van de mooie Twentse Reggestreek, het unieke verblijf en onze overheerlijke ontbijtjes (met een beetje geluk met vers gelegde eitjes van onze eigen kippen!)

Prijs & Beschikbaarheid

Online boeken