Nachtje weg met kids

Het is tijd voor een nachtje weg met kids! Vind u ook niet? Gezellig met het gezin er even op uit en genieten van elkaar op een leuke plek in Nederland. En wat is een betere plek dan op een boerderij in Twente? Bij Erve Woolderink beleeft u een bijzondere overnachting met kind in een knusse hooiberg!

Leuke dingen doen met kinderen

Bij Erve Woolderink zullen u en de kinderen zich niet vervelen, want er is volop bedrijvigheid op de natuurlijke boerderij. Het erf bestaat uit ongeveer 35 hectare, dus de kinderen hebben enorm veel ruimte om op ontdekking te gaan. Ze kunnen naar hartenlust springen op de trampolines, gaan racen met de skelters of fietsen die aanwezig zijn of op ontdekking gaan in het beboste gedeelte van Erve Woolderink. Zijn uw kinderen echte dierenliefhebbers? Dan zullen ze hun hart ophalen, want het is echt een beestenboel op deze boerderij. Zo kunnen de kinderen eieren rapen bij de kippen en zelfs de kalfjes voeren. Tevens ligt boerderij Erve Woolderink aan rivier De Regge. Dus neem de hengel mee en ga rustig vissen met kinderen. Of huur een bootje en verken de wateren van Overijssel.

In de omgeving zijn ook vele activiteiten te beleven voor u en de kinderen. Ga heerlijk zwemmen in het zwembad in de buurt, bezoek het brandweermuseum op ga op avontuur in Avonturenpark Hellendoorn. Zo heeft u een compleet dagje en nachtje weg met kids.

Bijzondere overnachting met kind

Een nachtje weg met kids op deze Saskische boerderij is een unieke ervaring. Want u zult namelijk overnachten in een luxe hooiberg. De Reggehooiberg is geschikt voor 5 personen, dus ideaal als een nachtje weg wilt met kinderen, er is voldoende ruimte. De kinderen kunnen in het stapelbed en u heeft de beschikking over uw eigen slaapkamer. Eigenlijk kunt u de Reggehooibergen ook wellness vakantiehuisjes noemen, want er zit ook een Finse sauna in de hooiberg. Hier ervaart u zonder twijfel een bijzondere overnachting met kind. Slapen bij de boer is nog nooit zo leuk geweest.

Beschikbaarheid Optie tot boeken

Foto's

Bekijk onze promovideo

Waarom een nachtje weg met kids bij Erve Woolderink?

  • Overnachten in een luxe hooiberg
  • 2 slaapkamers
  • Luxe badkamer met Finse sauna
  • Wifi aansluiting in de hooiberg
  • Kinderen kunnen kalfjes voeren
  • Skelters en fietsen aanwezig
  • 35 hectare aan ruimte voor de kinderen
  • Vele leuke uitjes met kinderen in de omgeving
Online boeken